View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Apr 14, 2024 1:35 am



Reply to topic  [ 1 post ] 
DrawPoly Problem - Plz Hep 
Author Message
New pChart user
New pChart user

Joined: Wed Mar 28, 2012 7:35 pm
Posts: 3
Post DrawPoly Problem - Plz Hep
Hi guys,

I Draw radar charts in my application.

I use 2 datas. i made it with this example: http://wiki.pchart.net/doc.draw.radar.html

now here, i drow my first radar:
Code:
$myPicture->setGraphArea($padding_left,$padding_top,$width-($padding_left+$padding_right),$height-($padding_top+$padding_bottom));
$Options = array("SegmentHeight"=>1, "PointRadius"=>2,"DrawPoly"=>TRUE,"Layout"=>RADAR_LAYOUT_STAR,"LabelPos"=>RADAR_LABELS_HORIZONTAL,"BackgroundGradient"=>array("StartR"=>255,"StartG"=>255,"StartB"=>255,"StartAlpha"=>100,"EndR"=>95,"EndG"=>126,"EndB"=>170,"EndAlpha"=>30));
$SplitChart->drawRadar($myPicture,$MyData,$Options);


with "DrawPoly"=>TRUE i set my polygones a background.

now i wanna have two different Datas. In the radar, 1 with background "DrawPoly"=>TRUE and 1 transparent "DrawPoly"=>FALSE

does anybody know, how i can solve that?

Thank you very much!

thank you


Fri Apr 13, 2012 9:21 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron